7 Mayıs 2018 Pazartesi

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla, En İyi Toplam Gelir Performans Ödülünü Kazandı!

İstanbul Anadolu yakasının en büyük açık ve kapalı kullanım alanlarına sahip Spa otellerinden biri olan Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla, Radisson Hotel Group tarafından Dubai’de gerçekleşen ödül töreninde Ortadoğu, Türkiye ve Afrika’dan 98 otelin katılımıyla gerçekleşen törende ‘’En İyi Toplam Gelir Performansı’’ ödülüne layık görüldü. 

Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla, İstanbul Anadolu yakasının gelişen bölgesi Tuzla'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda bulunmaktadır. İstanbul şehir merkezinin karmaşasından uzak, sakin ve huzurlu bir otel deneyimi sunan otel; aileler, grup konaklamaları, romantik hafta sonları için idealdir. Birbirinden şık 254 odası, 3300 metrekarelik alana konumlanmış toplantı salonları, 4000 metrekarelik lüks Elysia Spa merkezi, damağınıza uygun değişik tatlar sunan restoran ve barları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirler için hizmet vermektedir.

Ortadoğu, Türkiye ve Afrika’daki tüm otellerin katılımıyla 18 Nisan 2018 tarihinde Dubai’ de gerçekleşen törende Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla Genel Müdürü Erdem Bilgin, Tim Cordon (Bölge Kıdemli Başkan Yardımcısı – Ortadoğu, Türkiye ve Afrika) ve Chema Basterrechea (Başkan Yardımcısı ve Operasyon Direktörü – The Rezidor Hotel Group) tarafından ödülünü teslim aldı. Bir yıl içerisinde tüm kategorilerde olağanüstü bir performans göstererek, yüksek oranlarda bütçelerinin üzerine çıkarak göstermiş olduğu ‘’En İyi Toplam Gelir Performansı’’ ile diğer otelleri bir adım geride bırakarak ödülünü kazandı. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder