16 Mayıs 2018 Çarşamba

Emel Elik Bezdaroğlu’na “Turizm’de Başarı Ödülü verildi

Elite World Hotels Satış ve Pazarlama Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, Turizm kategorisinde Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. Girişimcilikleri ile topluma ilham veren kadınlarımızın başarı hikayelerini ve deneyimlerini paylaştığı Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi ‘Ekonomide Kadın Eli’ ana teması ile MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü’nde yapıldı.  Elite World Hotels Satış ve Pazarlama Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, Turizm kategorisinde Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

Elite World Hotels Satış ve Pazarlama Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, kadınlara ve gençlere ilham veren isimlerden biri olarak turizm kategorisinde Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Turizmci ve oteller zinciri sahibi bir aileden olmasına rağmen, otelcilik sektörünün her kademesinde çalışarak 23 yaşında pazarlama müdürü olma başarısını gösteren Bezaroğlu, eğitime verdiği önem kapsamında faaliyet gösterdiği sektörde nitelikli istihdamı desteklemesiyle de dikkat çekiyor. Bir başarı öyküsünün kahramanı olan Bezaroğlu, turizmde yaşanan sıkıntılara rağmen hem Türkiye’de hem de yurtdışında yatırımlara devam eden bir firmada, kadınların üst kademelere yükselebileceğini ve başarılı olabileceğini de gösterdi. Turizm sektöründe büyük bir katma değer yaratarak sektörün sancılı dönemlerinde de önemli projelere imza atma başarısını gösterdi. 

İş, siyaset, sivil toplum ve medya dünyası Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi’nde buluştu
İş, siyaset, sivil toplum ve medya dünyasının önde gelen isimleri Sarıyer Belediyesi, MEF Üniversitesi, Daikin ve Hepsiburada.com’un katkıları ile Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi’nde bir araya geldi. Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi, Etkinlik Komitesi Başkanı Nil Yıldızalp ve YAPDER ile EGD Başkanı Celal Toprak’ın konuşmaları ile başladı. MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü’nde Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi’ne ev sahipliği yapan Rektör Prof. Dr. Muhammed Şahin, Kadın Girişimciliğine Destek Zirvesi’nin destekçisi Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç ve çok sayıda davetlinin katıldığı zirve; düzenlenen törenle topluma rol model olmuş, ilham vermiş kadınları teşvik etmek üzere başarı ödülleri takdim edildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder