8 Temmuz 2017 Cumartesi

Wish More Hotel ile tatlı bir tatil kaçamağı

Wish More Hotel Istanbul, misafir etme tutkusunu yansıtan kaliteli hizmet anlayışı ile yaz mevsimini taçlandırıyor

 Lüks otel, sıcak günleri kendini şımartarak, tazelenerek ya da sadece dinlenerek değerlendirmek isteyenleri, şehir merkezinde yer alan mükemmel konumunda ağırlıyor. Wish More Hotel Istanbul, sıcak yaz günlerinin tadını doyasıya çıkarmak isteyenlere tatlı bir tatil kaçamağı sunuyor. Lüks, estetik ve konforun modern dokunuşlar ile bir araya geldiği 5 yıldızlı otel, SPA ve fitness kullanımı ile kendini yenilemek, havuz keyfi yapmak, benzersiz bir konaklama deneyimi yaşamak, en özel lezzetleri tatmak ve yazı kahve molası ile şenlendirmek isteyenlerin buluşma noktası oluyor. 

Wish More Hotel Istanbul'un 2 bin metrekare alana kurulu Fitness & SPA merkezinde doğu ile batı prensiplerini birleştiren bütünsel bakım ritüelleri ile tazelenirken, masaj hizmeti ile yaz yorgunluğunu atabilmek mümkün. Lüks otelin, ozon sistemi ile temizlenen kapalı yüzme havuzu ise hijyenik bir ortamda keyif yapma şansı tanıyarak misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.  

5 yıldızlı otelin asma katında yer alan konsept restoran, Türk ve dünya mutfağının en başarılı örneklerini sunuyor. Yetenekli ve tecrübeli şeflerin ellerinden çıkan ayrıcalıklı reçetelerin sunulduğu restoranda, herkesin damak tadına hitap eden tatları bulabilmek oldukça kolay. 

Kusursuz bir yaz kaçamağının tamamlayıcısı olan kahve molası için ise Wish More Hotel Istanbul'un ev sahipliği yaptığı EspressoLab birebir. Kahve tutkunları, Türkiye'nin en yenilikçi kahve zinciri olan EspressoLab'de gurme lezzetleri yudumlarken, müthiş bir yaz gününün tadına varıyor. 

Şehrin cazibe merkezlerine kolay ve hızlı ulaşım imkanı sağlayan Wish More Hotel Istanbul, herkesi yazı taçlandıran keyifli hizmetlerinin tadını çıkarmaya davet ediyor.  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder