28 Mayıs 2014 Çarşamba

Yandex Sahne’nin yıldızları Justin Timberlake hayranları oldu!


Yandex’in farklılaşan çalışmalarından birisi olarak dikkat çeken ve eğlence temalı organizasyonlarda önemli fırsatlar sunmaya başlayan yandexsahne.com, gerçekleştirdiği etkinliklerle beğeni topluyor. Müzikseverler, Justin Timberlake’in 26 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirdiği konser için önce, yandexsahne.com ile ekranları karşısından sevilen sanatçı hakkındaki bilgilerinin ölçüldüğü mini bir yarışmayla ücretsiz davetiye kazanma fırsatı yakaladılar. Kullanıcılarına fayda sağlama odağından hareketle “Daha fazla eğlence” diyen Yandex, sunduğu ilk fırsatın ardından etkinlik alanında kurduğu yandexsahne.com standında eğlenceli bir sosyal medya yarışması gerçekleştirdi. Yarışmaya katılan yüzlerce Justin Timberlake hayranı arasından şanslı 20 kişinin bilet kategorilerini “Diamond Circle”a yükselten Yandex, konseri en önden izleme imkanı tanıdı.


İnternet’te olduğu gibi hayatın diğer birçok alanında da kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Yandex, eğlence temalı etkinlikler odağında kullanıcılarına birbirinden farklı sürprizler ve akıllı fırsatlar sunduğu Yandex Sahne ile beğeni topluyor. 26 Mayıs’ta gerçekleştirilen Justin Timberlake konseri kapsamında çok sayıda müziksever, konser öncesindeki günlerde yandexsahne.com adresine girip sitede yer alan soruları doğru cevaplayarak Justin Timberlake konseri için ücretsiz davetilerden birini kazanma fırsatını yakaladı. Konser günü ise İTÜ Stadyumu’ndaki konserde Yandex Sahne standına uğrayan yüzlerce Justin Timberlake hayranı, Yandex’in kurduğu mini sahnede fotoğraf çektirip #YandexleJT etiketiyle sosyal medyada heyecanlarını paylaştı. Paylaşımları en fazla beğeni toplayan 20 kişi, konseri en üst kategori olan “Diamond Circle” kategorisinde, en önde izleme şansına erişti ve unutulmaz bir deneyim yaşadı.


Yandex Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Sezer konuyla ilgili şunları söyledi: “Teknoloji ve İnternet artık hayatımızın bir parçası ve bizler de günlük hayatımızı buna göre şekillendirerek yaşıyoruz. Yandex olarak Türkiye’ye özel yenilikçi çözümler sunarak, İnternet kullanıcılarına yalnızca ekran başında değil günlük hayatta da fayda sağlamayı ve değer katmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz paralelinde geliştirdiğimiz pazarlama iletişimi stratejimiz de doğaldır ki duyguların etrafında dönen bir yörüngeye sahip... Tam bu noktada, Yandex Sahne projesi kapsamında başladığımız çalışma bu stratejimizin en önemli örneklerinden oldu. İlk aşamada İnternet kullanıcılarına alışık oldukları ekranlar üzerinden dokunduk... İletişim çalışmalarımız kapsamındaki çağrımıza kulak vererek yandexsahne.com’a gelen müzikseverlere konsere ücretsiz giriş fırsatı sunduk. Ardından gerçek manada sahaya indik ve Yandex Sahne’yi konser mekanına taşıdık. Yoğun ilgi gören, sosyal medya odaklı mini yarışmamız sonunda da 10 şanslı çifte konseri Diamond Circle kategorisinde en önde izleme şansı sunduk. Yandex Sahne projesi kapsamındaki çalışmalarımıza yıl boyunca büyük sürprizlerle devam edeceğiz”.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder