9 Mayıs 2014 Cuma

Türkiye Bu Yıl da Şah İnn Paradise’ta Tatil Yapacak!

Alternatif turizmin lider markası Şah İnn Paradise, 2014 sezonuna hızlı bir giriş yaptı


Şah İnn Paradise’ın 2014 sloganı “Türkiye’nin Tatili”.  Kültürümüzü,  alışkanlıklarımızı,  değerlerimizi keyifli bir tatile dönüştüren tatil köyü, bu yıl birçok yenilik ile misafirlerini ağırlamaya başladı. Bir Şah İnn Paradise geleneği olarak misafirlerinin istekleri doğrultusunda; Geçtiğimiz yıl sezon bitiminden sonra kendini yenileyen ve yeni sezon için hazırlıklarını tamamlayan tatil köyü bu yıl da misafirleri için çok sayıda sürpriz hazırladı. Akrobasi grupları, özel animasyon ve gösteriler, tesis içinde yeni oluşturulan alanlar, yenilenen menüler, özel sohbet ve söyleşiler, açık hava etkinlikleri bu yılın satır başlarından yalnızca birkaçı.


“Türkiye’nin Tatili” sloganı ile yeni sezona başlayan Şah İnn Paradise’da ön rezervasyonlarla doluluk oranları şimdiden yüzde 60 civarında. Kongre, konferans ve şirket toplantıları için ideal bir merkez haline gelen tatil köyü sezon süresince ;  büyük bayii toplantılarına ev sahipliği yaparak tesis açılışını gerçekleştirdi. Antalya’nın saklı cenneti Kumluca’da yer alan Şah İnn Paradise’ın yabancı misafirlerinin sayısı da her geçen gün artıyor.Şah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel 2014 sezonunu şu sözlerle değerlendiriyor; “Tesisimizde 8. Sezonumuzu açarken; geçmiş yıllarda misafirlerimizden gelen talepler doğrultusunda her sene geldiklerinde farklı yenilik görmeleri adına değişiklikler yaparak tesisimizin kapılarını misafirlerimize açtık.Daha önceki sezonlarımızda misafirlerimize sunduğumuz hizmet süresi kısayken, tesisimizin toplantı salonlarının büyük olmasıyla beraber, büyük firma ve bayii toplantılarında kongre organizasyonlarına ev sahipliği yaparak sezon kapanış tarih aralığını uzattık.


Misafirlerimizin bizi tercih etmelerinin en önemli nedeni tesis alanımızın geniş olması, yeşilliğin içerisinde doğayla baş başa aileleriyle birlikte vakit geçirmeleri ve mutfağımızda sunduğumuz büfelerimizin çeşitliliği ile yemeklerin her misafirimizin damak zevkine uygun olarak sunulmasıdır.


Tesisimizde ağırladığımız toplantı grupları birçok otelde toplantı yaptıklarını ancak mutfak konusunda yemek çeşitliliği olmasına rağmen yemek tatlarının kendilerine uymadığını belirterek; ne yazık ki 5 yıldızlı tesislerde yemek konusunda yaşadıkları şikâyetleri  dile getiriyorlar. Mutfak konusunda gereken hassasiyeti göstererek yemeklerimizi doğal, katkısız, hijyene  uygun bir ortamda kendi mutfağımızda profesyonel ekibimizle üretiyoruz. “Bu bağlamda Şah inn Paradise’ı tercih eden misafir sayımızın azımsanmayacak kadar çok olduğunu biliyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder