21 Mayıs 2014 Çarşamba

“Sağlıklı Yaşa” lezzetleri besin-hayat dengesine güç katıyor



Enerji veren leziz yerel lezzetler artık Mövenpick Hotels & Resorts’un yeni global mutfak konseptinin kalbinde yer alıyor.İsviçre kökenli otel grubu Mövenpick Hotels & Resorts, dünya çapındaki tüm otellerinde başlatmış olduğu “Sağlıklı Yaşa” mutfak konsepti ile ürünlerin gerçek tadını ortaya çıkarmak üzere tasarlanmış menüsünde vücut dengesini korumaya da yardımcı olan yaratıcı ve leziz örnekler sunuyor. Sağlıklı bir iş-yaşam dengesi yakalamanın yanı sıra sağlıklı bir besin-hayat dengesi yakalamış olmanın da iyi yaşamanın vazgeçilmez bir parçası olduğuna inanan Mövenpick Hotels & Resorts, Orta Doğu ve Asya’da büyük bir başarı elde etmiş olan “Sağlıklı Yaşa” konseptini, Mayıs 2014 itibarıyla Afrika ve Avrupa’daki otelleriyle tanıştırıyor.


“Sağlıklı Yaşa” menüsündeki tüm yemeklerin temelinde lezzetli, taze ve besleyici tatları ön plana çıkarmak yer alıyor ve bu yemeklerin tarifleri servis edildikleri ülkelerde bulunan yöresel malzemelerle özel olarak hazırlanıyor.Avrupa’daki Mövenpick Otelleri’nde sunulan mevsimsel lezzetlerin arasında yeşil kuşkonmaz salatası, “ratatouille” sebze çorbası, “chanterelle” mantarı ve körpe ıspanak ile sunulan tagliolini makarna gibi başlangıçlar; yaz sebzeleri üzerinde levrek filetosu, wokta pişirilmiş sebzeler ve siyah susam pirinci ile servis edilen teriyaki usulü dana bonfile, bezelye, taze fasulye ve yaz trüfü soslu fırınlanmış piliç gibi ana yemekler ve marine edilmiş orman meyveleri ile sunulan Mövenpick passion fruit & mango sorbe, kayısı ve bademli tart ve yoğurtlu panna cotta gibi leziz tatlılar bulunuyor.


Formuna ve kilosuna dikkat edenler de unutulmadı. Menüdeki sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli başlangıçlar 200-280 kalori, ana yemekler 500-650 kalori ve tatlılar 30-270 kalori arasında değişiyor. Yani her yemek masum ve vücudunuz için enerji dolu.Doğal tatların muhteşem uyumunu keşfedeceğiniz “Sağlıklı Yaşa” lezzetleri, tüm Mövenpick Otelleri’nin à la carte öğle ve akşam yemeği menülerinin yanı sıra, kahvaltı büfelerinde de yer alacak. Sağlığına özen gösterenlerin favorisi olacak bu lezzetler aynı zamanda her zevke göre şekillendirilebilme özellikleriyle de toplantı ve etkinliklere enerji katmak için bire bir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder