25 Mayıs 2014 Pazar

“Morini Teras” Beymen Zorlu Center içinde yeşillikler içinde, sürprizlerle dolu


New York ruhunu İstanbul’a taşıyan Morini, yaz günlerinde bu kez de Morini Terrace ile şehrin nabzını tutuyor. Morini Terrace Beymen Zorlu Center’ın içinde cennetten bir köşe gibi, sürprizlerle dolu… Yeşillikler içinde yer alan Morini Terrace, bizleri Istanbul’dan alıp adeta Fransiz Riviera’sına götürüyor.

Açılışını Memo Parfumleri ve Gianvitto Rossi davetleriyle yapan Morini Terrace’da gunun her saatine özel farklı lezzetler yer alıyor. Güne yemyeşil bir bahçe içerisinde nefis bir kahvaltıyla başlamak isteyenlere günün her saati kahvaltı, özellikle Pazar Brunchlari vazgeçilmezlerimizden biri olmaya aday...

Öğle saatlerinde hazırlanan “food bar” sağlıklı salatalar, italyan sandviçleri, kişler ve Morini fırınından essiz lezzetleriyle yepyeni bir konsepti bizlerle tanıştırıyor. Menü her zaman olduğu gibi Michelin yıldızlı Chef Michael White tarafından hazırlanmış. “Food Bar”dan istediklerinizi seçip kendi salatanızı yaratmak, farklı lezzetleri birleştirmek mümkün.

Akşamüstü gün batımı günün yorgunluğunu bir kadeh şarap, veya kokteyller eşliğinde çıkarmak isteyenlerin buluşma noktası oldu bile. Morini, yaza özel hazırladığı spritzer ve kokteyllerini Morini Terrace’da bu kez “pitcher”larda sunuyor.

Şaşırtan mimarisi, rahat ve sıcak ambiansı ile Morini Terrace, bu yazın vazgeçilmeyen mekanlarından biri olmaya aday.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder