27 Mayıs 2014 Salı

MAHED KURULUŞUNU MARMARİS CAMİASINA RESMEN DUYURDU


Excutive Housekeeping dergisi ve Hakan Halit Yeni öncülüğünde Marmaris’te Kat Hizmetleri Eğitim Derneği kuruldu. Dernek Başkanlığını Pınar Kalkan Çamlar’ın yaptığı Marmaris Kat Hizmetleri Eğitim Derneği, 24 Mayıs 2014 Cumartesi akşamı Cle Resort Hotel’in ev sahipliğinde kuruluş balosunu gerçekleştirdi. Geceye Alanya OTED Onursal Başkanı ve Baş danışmanı Hakan Halit Yeni, Marmaris Aşçılar Derneği başkanı, Efembi müdürleri derneği başkanı, gecenin sponsoru olan 3M yetkilileri, Excutive Housekeepıng dergisi genel yayın yönetmeni, hijyen firmalarının temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda Housekeepıng yöneticileri katıldı.


Gecenin açılış konuşmasını Marmaris Kat Hizmetleri Eğitim Derneği yönetim kurulu Başkanı Pınar Kalkan  Çamlar yaptı. Çamlar, Bu derneğin açılmasında bizlere destek olan başta sayın Hakan Halit Yeni olmak üzere, Executive Housekeeping dergisi genel yayın yönetmeni sayın Erus’a sonsuz şükranlarımızı sunarız. İlk gecemize destek olan sponsor firmamız 3M yetkililerine teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Derneğimizin başta Marmaris olmak üzere turizm camiasına hayırlı olmasını diliyoruım. Amacımız, gerçekleştireceğimiz eğitim ve seminerlerle, daha bilinli, daha kaliteli hizmet verilmesine öncülük etmektir. Herkesin destek ve katkılarını bekliyoruz”Dedi.


3M firması temsilcisi Gökhan Ilgaz ise her zaman Hausekeeperların destekçisi olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyleyerek derneğin Marmarise hayırlı olmasını diledi. Housekeepıng dergisi genel yayın yönetmeni Alpay Erus’ta dergi olarak destek vermeye hazır olduklar mesajını verdi.


Son olarak söz alan Alanya Oted’in Onursal Başkanı ve Baş danışmanı Hakan Halit Yeni ise şunları ifade etti “Ülkemizin bir çok şehrinde farklı isimlerle Housekeepıng dernekleri açmaya devam ediyoruz. İlk durağımız Marmaris oldu. cesarek ve kararlılıklarından dolayı, başta dernek başkanımız Pınar Kalkan Çamlar olmak üzere, yönetim kurulunu tüm içtenliğimle kutluyorum. Yanınızda olmaktan büyük onur ve şeref duyduğumu özellikle ifade etmek isterim. Hk camiası olarak mutlak suretle bir birimize sahip çıkıp destek vermeliyiz. Bireysel hareketler hiç bir zaman kaile alınmaz. Toplumsal hareketler ise her zaman dikkate alınır. Bu düşünceyle hareket edip, mesleğimizin adını ve çıtasını en üst seviyeye çıkarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız. Aşcılarımızda olduğu gibi, ülkemizin dört bir yanında gücümüze güç katarak federasyonlaşmanın önü mütlak suretle açılmalı. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile ertelemiş olduğumuz, farklı şehirlerdeki Hk derneklerimizin açılışlarını sırasıyla önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğiz. Hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize sağlıklı bir şekilde ulaşabilmemiz için, çoğalmak ve büyümek zorundayız. Başka altarnatifimiz yok.  Biz Alanya’da nasıl kenetlenmiş isek, aynısını sizden de bekliyoruz. Bizler hizmet sektörüyüz. Kendimizi doğru ifade edip, doğru anlatmalıyız. Housekeepıng mesleği adına, doğru ve iyi niyetlerle yapılan her türlü çalışmayı desteklemeye devam edeceğim. Buna hiç ama hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Marmaris Kat Hizmetleri Eğitim Derneğimizin Marmarise ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruım. Allah utandırmasın”Dedi.

Sonderece profosyonelce ve titizlikle hazılanan gecede, Israrlar üzerine mini bir konser de veren Yeni, gecede yaptığı konuşması ve mini jestinden dolayı, Marmarisli Housekeeperlar ve geceye katılan konuklar tarafından  uzun süre alkışlandı. Yeni’ye, destek ve katkılarından dolayı, ayrıca birde teşekkür plaketi takdim edildi. Canlı müzik eşliğinde devam eden gedede, Marmarisli Housekeepıng yöneticileri ve geceye katılan konuklar bol bol eğlenip, sohbet ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder