25 Mayıs 2014 Pazar

JW Marriott Ankara’da Hint Yemekleri Festivali Başladı



Ankara’nın lüks otel markası JW Marriott Ankara, 22-24 Mayıs tarihlerinde misafirlerini farklı bir mutfak kültürüyle ağırlıyor. Hindistan Büyük Elçiliği’nin katkılarıyla Indian Food Festival düzenleyen otel Hint mutfağının özel lezzetleriyle Hindistan ruhunu Ankara’da yaşatıyor.


22 Mayıs akşamı Hindistan Büyükelçisi Susmita Gongulee Thomas  ve eşinin ev sahipliğinde açılışı gerçekleşen festival ilk akşamında iş, siyaset ve cemiyet dünyasından ünlü isimleri ağırladı.Ülkenin kültürüne has lezzetleri Ankara’ya taşıyan usta şef Arjun Kumar, festival boyunca elçiliğin özel şefi olarak JW Marriott Ankara mutfağının ustalarıyla olacak. 2 gün daha devam edecek festival boyunca Hint Mutfağının en popüler lezzetlerini tadabilirsiniz. Baharat bakımından son derece zengin olan bu kültürde yeni lezzetler keşfetme fırsatını kaçırmayın.


Hint mutfağı denince ilk akla gelen; baharı zengin olup da acı olmayan yemek türü "Korma”, parmak yedirten lezzetiyle “Tikka”, Hint böreği “Samosa”, sağlıklı et lezzetlerinin başında gelen “Tandoori”, farklı pişirme teknikleriyle, lezzetleriyle Hint ekmek çeşitleri ve tabii ki Hint tatlıları 2 gün süresince tadabileceğiniz lezzetlerden bir kaçı.


Hint mutfağının lezzetleri size keyifli bir kültür turu yaşatacak. Keşiflerle dolu geçecek bu lezzetli akşam menüsü 59TL. (1 kadeh şarap eşliğinde ise kişibaşı 69TL.)

Siz de ayağınıza kadar gelmiş bu lezzetli fırsatı kaçırmayın.

Rez: 0312 248 88 88

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder