30 Mayıs 2014 Cuma

Gezinomi ve İş Bankası işbirliğiyle tatil indiriminde son 3 gün!


Turizm sektörünün yenilikçi firması Gezinomi,  Türkiye’de lider ortaklarıyla sunduğu kampanyalara bir yenisini ekledi. İş Bankası İnternet Şubesi müşterileri 1000 TL üzeri alışverişlerinde anında 100 TL indirim kazanabilecek. Kampanya 31 Mayıs’a kadar devam ediyor.

Tatile Gitmenin Binbir Kolay Yolu
Erken rezervasyon döneminin başlangıcından itibaren gerçekleştirdiği işbirlikleriyle avantajlı kampanyalar ve cazip fırsatlar sunarak tatilcilerin bütçesini rahatlatmayı amaçlayan Gezinomi, Maximum Kartlılar’a 150 TL MaxiPuan kampanyasından sonra bu kez de İş Bankası İnternet Şubesi müşterilerine bütçelerini rahatlatma seçeneği sunuyor.

Tatil severler, İş Bankası İnternet Şubesi’nden alabilecekleri indirim kodu ile anında 100 TL indirim kazanabilecek. Gezinomi Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yıldız, “Havaların düzelmesi ile tatil planları hız kazandı. Erken Rezervasyon döneminin sona ermek üzere olduğu bu günlerde misafirlerimiz için en avantajlı tatil fırsatlarını yaratmaya, paylaşmaya devam edeceğiz. “ Kampanya koşulları hakkında bilgi almak için www.gezinomi.com/kampanyalar/isbankasi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder