25 Mayıs 2014 Pazar

Germanwings,İngiliz online havacılık dergisinden iki kategoride ödül kazandı

GERMANWINGS ÖDÜLLERE DOYMUYOR
Geçtiğimiz günlerde en iyi low-cost havayolu seçilen Germanwings şimdi de İngiliz online havacılık dergisinden iki kategoride ödül kazandı.


Yepyeni konseptiyle yolcularına her zaman en iyi kalitede hizmet veren Germanwings İngiliz seyahat portalı anna.aero’dan iki ödül kazandı. Uçuş planını her geçen gün genişleten Germanwings uçuş ağına eklediği yeni uluslararası destinasyonlar sayesinde İngiliz online havacılık dergisi anna.aero tarafından iki ödüle layık görüldü. Ağustos 2013- Ağustos 2014 yılları içinde Avrupa ağına toplam 29 yeni rota ekleyen Germanwings kendisine rakip olan diğer havayollarını da geride bırakmış oldu.


Önümüzdeki günlerde uçuş ağına 100 yeni rota eklemeyi planlayan Germanwings pazardaki liderliğini koruyor.

Germanwings yolcularına ‘a la carte’ hizmet sunuyor
‘Yeni Germanwings’ konsepti altında yolculara ‘a la carte flying’ (alakart uçuş) hizmeti veren havayolu, yolcuların kendi bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak paketlerini oluşturmalarına olanak sağlıyor. Yolcular, dilediklerinde hiçbir ekleme olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuşun keyfini sürerken, isterlerse pek çok ekstra hizmeti de uçuş yanında satın alarak yüksek kalitede yolcu deneyimi de yaşayabiliyor.

‘Yeni Germanwings’ yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap ediyor.  İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolculara bazı ek hizmetler sunulan ancak yolcuların diledikleri her hizmeti ekstra olarak eklenebildiği bir seçenek oluyor. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ise yolculara hiçbir ek hizmet olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuş sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder