27 Mayıs 2014 Salı

ELİTE WORLD İSTANBUL’UN SARAY MİMARİSİNE MODERN DOKUNUŞ

ELİTE WORLD İSTANBUL HOTEL YENİLENDİ

Taksim’de kalitenin ve konforun simgesi haline gelen Elite World İstanbul Hotel, yenilendi. Saray mimarisine modern bir yorum ekleyerek, günümüz mimarisine uygun dekorasyona bürünen Elite World İstanbul Hotel, yenilenen yüzünü “Her şey konforunuz için” sloganıyla misafirlerine sunmaya başladı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin el işçiliğiyle yenilenen tavan boyaları ve aza indirgenen varaklar, renovasyonda ilk dikkat çeken unsurlar arasında...Elite World Hotels zincirinin ilk 5 yıldızlı oteli olarak 2008 yılında kapılarını açan Elite World İstanbul Hotel, neo klasik mimarinin ve saray mimarisinin ahengiyle Taksim’in en gösterişli tesislerinden biri olarak dikkat çekiyor.


Misafirlerine günümüz mimarisinin sade ve modern yapısına uygun bir dekorasyonla ev sahipliği yapmak adına renovasyona giren Elite World İstanbul’da, sadelik ve açık renkler ön plana çıkarıldı. Açıldığından bu yana odalarının konforu ile misafirlerini etkileyen Elite World İstanbul’da tüm odaların halıları, duvar kağıtları, yatakları ve mefruşatı daha açık renklerle yenilenerek günümüzün sürekli değişen tercihleriyle daha da uyumlu hale getirildi.


Saray mimarisine modern yorum
Elite World İstanbul Hotel’in neo klasik mimariyle saray mimarisinin buluştuğu dekorasyonu, resepsiyonundan yemek salonlarına, odalarından yüzme havuzuna kadar yenilendi. Toplantı salonlarındaki duvar kağıtları ve halılar daha açık renklerle yenilenip aydınlatma sistemleri de canlandırılırken, Business Center’ın alanı ve teknolojik altyapısı genişletilerek misafirlerin rahatlığı için lobi katına taşındı. The Brasserie Restoran’ın yanı sıra günümüz kafelerinin en iyi örneklerinden biri olan, Elite World Hotels’in tescilli markası Coffee Company’de de aynı şekilde mefruşat yenilenmesi gerçekleştirildi.


Mimar Sinan öğrencilerinden özel dokunuş
Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin el işçiliğiyle yenilenen tavan boyaları ilk olarak dikkat çekerken, saray mimarisine modern bir yorum katılarak, klasik tasarımdan uzaklaşılan yeni dekorasyon ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder