24 Mayıs 2014 Cumartesi

ECZACIBAŞI PROFESYONEL, MÜŞTERİLERİNİ TEMİZLİK PROFESYONELLERİNE YÖNELİK DÜNYANIN EN BÜYÜK FUARI ISSA INTERCLEAN’DE AĞIRLADI



Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu şirketlerinden biri olan Eczacıbaşı Profesyonel, hizmet verdiği müşterilere değer katmak ve sektördeki değişim ve gelişimi yerinde göstermek amacıyla yurtiçi ve yurtdışındaki fuarları yakından takip ediyor. Eczacıbaşı Profesyonel son olarak, 6- 9 Mayıs tarihleri arasında Amsterdam’da gerçekleşen, sektörün en büyük ve önemli fuarı olan ISSA Interclean’ı on beş müşterisiyle birlikte ziyaret etti.

Geniş ürün yelpazesiyle turizm, yiyecek-içecek, AVM, eğitim ve sağlık sektörlerine hizmet veren ve A'dan Z'ye yüksek kalite ve hizmet standartlarıyla 10 bin'den fazla işletmeye profesyonel çözümler sunan Eczacıbaşı Profesyonel, faaliyet gösterdiği sektördeki etkinlikleri yakından takip ediyor. Eczacıbaşı Pofesyonel ayrıca müşterileri için yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlara geziler düzenleyerek, sektörel gelişmeleri yakından takip etme ve yerinde görme fırsatı sunuyor. Bu bakış açısıyla Eczacıbaşı Profesyonel on beş müşterisini temizlik profesyonellerine yönelik dünyanın en büyük fuarı olan ve Amsterdam’da gerçekleşen ISSA Interclean Fuarı’nda ağırladı.

Rekabet koşulları sektördeki gelişmeleri yakından takip etmeyi gerekli kılıyor
Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Yeşim Roth,  fuarların ev dışı tüketim sektöründeki önemine değinerek, müşterilerine dünyadaki gelişmeleri yerinde takip etme fırsatı sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini kaydetti. Ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin yeniliğe açık olması ve dünya ile rekabet edecek düzeyde çalışmalar yapmasının ancak dünyadaki trendleri takip etmekle mümkün olacağının altını çizen Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Yeşim Roth, “Sektörün en büyük ve önemli fuarı olan ISSA Interclean ziyaretimiz hem müşterilerimiz hem de bizim için çok verimli geçti. Fuarda sektördeki gelişme ve yenilikleri izleme imkanı bulduk. Bu ve benzeri etkinliklerin sektörümüze ve müşterilerimize farklı bir bakış açısı kazandırdığı görüşündeyiz.  Sektördeki rekabet koşullarını da dikkate alarak, sektörel gelişmeleri ve üretim teknolojilerini yakından takip etmek zorundayız” dedi.

Eczacıbaşı Profesyonel yetkilileri fuarda kimyasal ve kağıt ürünlerinde sektördeki gelişmeleri yerinde inceleme fırsatı buldu. Sektördeki yenilikler hakkında da detaylı bilgi alan yetkililer, makine ve dozaj sistemlerini de inceleyerek bu alandaki gelişmeleri hakkında da fikir sahibi oldu.


ISSA Interclean Fuarı’na 130’a yakın ülkeden 30 bin’e yakın ziyaretçi katıldı
Temizlik profesyonellerine yönelik dünyanın en büyük fuarı olan ISSA Interclean, 1967’den beri her iki senede bir Amsterdam’da 50.000 m2’lik fuar alanında gerçekleştiriliyor. ISSA Interclean fuarı hem katılımcı hem de ziyaretçiler açısından sektördeki gelişme ve yeniliklerin bir arada sunulduğu bir platform olma özelliği taşıyor. Katılımcılar fuarda en son ürünleri ve çözümleri bir arada bulurken, çevre bölgelerle ilgili iş fırsatları da yaratıyor. Katılımcılar bir yandan üreticilerle iletişim kurarken bir yandan da düzenlenen konferansları izleme imkanı buluyor. Fuarda makine parkurlarından moplara, ekolojik çözümlerden kağıt ve kimyasal hijyen ürünlerine, görüntüleme sistemlerinden yeni inovatif çözümlere kadar pek çok alanda ürün ve çözüler katılımcılarla buluşuyor. Bu yıl ki ISSA Interclean Fuarı’na 650’den fazla firma katıldı ve en yeni ürün ve teknolojilerini sundu. Bu dev organizasyona 130’a yakın ülkeden 30 bin’e yakın ziyaretçi katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder