30 Mayıs 2014 Cuma

Dell’den tüm ihtiyaçlara tek çözüm Yeni Dell Inspiron 3000 ve 5000 serisi tanıtıldı



Yeni Dell Inspiron serisi dizüstü bilgisayarlar, tüketicilerin farklı yaşam tarzlarına ve bütçelerine uygun zengin seçenekler yelpazesi sunuyor.Dell Inspiron 15 inç'lik 5000 serisi dizüstü bilgisayarlar, parlak ve dokunmatik ekranlarla birlikte, daha ince ve daha hafif donanımla geliyor.

Dell, Inspiron 3000 ve 5000, serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Dell’in yeni dizüstü bilgisayarları, insanların yaşamlarının her aşamasında istediklerini elde etmelerine yardımcı olmayı amaçlayan güç ve konfor özelliklerine sahip olacak şekilde tasarlandı. Intel 4’üncü nesil işlemciler, yüksek kapasiteli sabit disk sürücüler ve Full HD çözünürlüğe sahip dokunmatik ekranlar, tüketicilerin farklı gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanan seçeneklerden bazıları.

Yeni Inspiron serisinin yaşamı kolaylaştıran yeni özelliklerin arasında ayrıca 20GB'lık Dropbox bulut depolama alanı ve parolayla kullanılan siteleri daha da güvenli hale getiren, yüz tanıma yazılımı da yer alıyor.

Dell Akdeniz Ülkeleri Ürün ve Planlama Müdürü Ufuk Tosun, yeni Inspiron serisini değerlendirirken; “Hem öğrenciler hem de aileler, kişisel kullanım ve eğitimle ilgili hedeflerinde başarılı olmalarına yardımcı olacak teknolojiyi tercih ediyorlar. İnce yapısıyla alandan tasarruf sağlayan, verimlilik ve eğlence için en son teknolojileri sunan yeni Inspiron dizüstü bilgisayarlarımızı, aileler için akıllı birer yatırım olarak düşünüyoruz” dedi.

Dell Inspiron 5000 Serisi: Şık ve akıllı bilgisayarlar
Yeni Inspiron 5000 serisi dizüstü bilgisayarlar, kullanışlı özellikleriyle öne çıkıyor. Kampüste dolaşarak ya da aile üyeleri ile ekran karşısında geçirilecek zaman için ideal olan yeni seri, Full HD dokunmatik ekranın zenginleştirdiği görsel deneyimi de beraberinde getiriyor.

22 mm’lik kalınlığıyla son derece minimal bir tasarıma sahip olan Inspiron 5000 serisi, azaltılmış vidalarıyla donanım yükseltme işlemlerini de kolaylaştırıyor. 15 inç’lik Dell Inspiron, 5000 Intel® CoreTM i5-4210U işlemci, AMD Radeon™ HD R7 M265 2GB DDR3 grafik belleği, 4 GB DDR3L sistem belleği,  500 GB HDD, 3 hücreli 43 WHr pil ve X17 BIOS ile “Mobile Mark 12” testlerine göre 7 saat 32 dakikalık pil ömrü sunuyor.

Serinin kapasitif dokunmatik ekranı içeriğin kolayca kaydırılmasını ve yakınlaştırılmasını sağlıyor. Yeni Inspiron serisi, dizüstü bilgisayarlar, pil ömrünü uzatan 4’üncü nesil “Intel Core i” işlemcilere sahip. Seri, isteğe bağlı AMD Radeon ya da NVIDIA GeForce bağımsız ekran kartı seçenekleri de sunuyor. Ses performansı konusunda da iddialı olan yeni Dell Inspiron dizüstü bilgisayarlar, Waves MaxxAudio ile birlikte geliyor.

Dell Hakkında
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) tüketicileri dinleyerek, onlara daha fazlasını yapma gücü verecek yenilikçi teknolojiler ve hizmetler sunar. Daha ayrıntılı bilgi için: www.dell.com.tr



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder