28 Mayıs 2014 Çarşamba

CELEBRITY CRUISES TÜRKİYE KAPILARINI KORUNCUK VAKFI ÇOCUKLARI İÇİN AÇTI

“ÇOCUKLAR İÇİN RÜYA GİBİ BİR GÜN “



IRO (İstanbul Rehberler Odası) tarafından Türkiye’nin en iyi kültür turizmi ödülüne layık görülen Antonina Turizm, geçtiğimiz ay başlattığı “Sessiz İstanbul”  sosyal sorumluluk projesine bir yenisini daha ekledi. 25 Mayıs Pazar günü Celebrity Cruises Türkiye tarafından gerçekleştirilen “Çocuklar İçin Rüya Gibi Bir Gün” etkinliğinde, Koruncuk Vakfı’nın himayesindeki 25 çocuk dünyanın en büyük cruise gemilerinden biri olan  Celebrity Equinox‘da unutulmaz bir gün yaşadı.

Karaköy Limanı’nda demirli Celebrity Equinox’a  sabah saatlerinde giriş yapan çocuklar gemi turu, öğle yemeği ve havuzbaşı aktivitelerle eğlenceli bir gün geçirdi.

Sosyal sorumluluk etkinliklerine  işitme engellilere özel İstanbul kültür turları düzenleyen “Sessiz İstanbul” projesi ile başlayan Antonina Turizm’in kurucusu Sanat Tarihçi Atilla Tuna özellikle çocuklara yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarına hızla devam etmeyi hedeflediklerini söyledi. Tuna “İstanbul’un güzelliklerini tanımaya imkanı olmayan çocuklar için projeler üretmeye devam edeceğiz. Çocuklar için rüya gibi bir gün etkinliğinde Koruncuk Vakfı ve Celebrity Cruises Türkiye ile işbirliği yapmak bize yeni projeler için motivasyon sağladı” dedi. Koruncuk Vakfı Genel Müdürü Erhan Ongun “Antonina Turizm ve Celebrity Cruise’un desteği sayesinde çocuklarımız unutamayacakları bir gün yaşadılar. Bu anlamlı günle başlayan işbirliğimizin uzun soluklu olacağına inancımız tam” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder