25 Mayıs 2014 Pazar

Bilfen 25.yılında Emma Shapplin’i ağırlıyor!

Çeyrek asrı geride bırakan Bilfen Eğitim Kurumları, geleneksel Yıl Sonu Konseri’nde, müthiş ses ve yorumuyla ünlenen Fransız şarkıcı Emma Shapplin’i ağırlıyor. 25 Mayıs Pazar günü saat 20.30’da, Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak konserde Shapplin’e, 300 öğrenciden oluşan Bilfen Filarmoni Orkestrası ve Korosu eşlik ediyor.

Her yıl geleneksel olarak yapılan‘Bilfen Yıl Sonu Konserleri’nde Sezen Aksu, Emel Sayın, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Teoman gibi ünlü isimlerle sahne alan Bilfen Filarmoni Orkestrası, bu kez güçlü sesi ve farklı yorumuyla Fransızların ünlü şarkıcısı Emma Shapplin ile sahne alıyor.

Emma Shapplin’den “Beyaz Giyme”
Bilfen ilköğretim öğrencilerinden oluşan dev orkestra, romantik soprano olarak tanınan Emma Shapplin ile Türkçe olarak “Beyaz Giyme” ile başlayıp, La Notte, Miserere Venere, Vedi Maria, Cuerpo Sin Alma, Spente le Stelle şarkılarını söylemeye hazırlanıyor. Kapanışı ise “Kimler Geldi Kimler Geçti” adlı şarkıyı yine Türkçe olarak söyleyecek.

25 Mayıs Pazar akşamı, Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak konser saat 20.30’da başlayacak, Emma Shapplin 21.00’de sahne alacak, ilk 2 şarkıda fotoğraf ve görüntü çekimi yapılabilecektir. Siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Bilgi için: İletişim Koordinatörü- Melek Elitok Tuncay/ 0532 255 97 72
                 İletişim Uzmanı - Ebru Baran / 0534 619 72 67

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder