25 Mayıs 2014 Pazar

Agoda.com’dan Şeysel Adalarında Harika Fırsatlar


Agoda.com, inanılmaz güzellikteki Şeysel Adalarında aileler, yeni evli çiftler ve bağımsız gezginler için harika otel fırsatları açıkladı.Maldivler ve Afrika’nın hemen hemen ortasında yer alan Şeyseller yüzyıllar boyunca Afrikalı ve Arap tüccarlar için bir durak işlevi görüyordu. 1810’da Britanya Krallığı sayısı 150’yi geçen bu ada grubunu kendi yönetimine bağladı. 1976’da Şeyseller Cumhuriyeti kuruldu ve bağımsız hale geldi.

Okyanuslara özgü ılık ve tropical meltemlerin yılın her anında hissedildiği Şeyseller, turistler için harika ve tropik bir kaçamak şansı sunuyor. Bu adalarda, eşsiz bir manzara, el değmemiş plajlar, masmavi bir deniz ve unutulmaz günbatımlarına şahit olabilirsiniz.

Şeyseller bunların dışında başka birçok sebepten dolayı da önemli bir tatil destinasyonu.
Birçok şeyden önemlisi Şeysellere gitmek için vize gerekmiyor. Bu, sıkıntılı ve yorucu birçok vize evrağı toplamaya gerek kalmaması demek. Bunun yanı sıra Şeyseller’de birçok başka tropikal adada rahatsız olabileceğiniz turist grubu akınlarına henüz uğramamış görünüyor. Yani yüzlerce ada ve sahilde sessizliğin ve doğanın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Dilediğiniz uzun hafif tempolu koşuya burada çıkabilir, romantik balayı resimleri çekebilir ya da aileniz ve çocuklarınızla kumdan kaleler yapabilirsiniz.

Eşsiz plajlarının yanında Şeyseller’de golften tenise, at sürüşlerinden dağ bisikleti turlarına kadar birçok aktivite de bulabilirsiniz. Dünyanın en güzel  scuba ve şnorkelli dalış noktalarının yer aldığı adalarda balıkçılık ve rüzgar sörfü de yapılabiliyor. Şeyseller’de eko-turizm ve çevre koruma büyük önem taşıyor. Adaya özgü Coco de Mer palmiyesi, jellyfish ağacı, dev kaplumbağalar, hindistan cevizi yengeçleri gibi  birçok canlı da görülmeye değer.
 
Agoda.com PR Merkezinden seçtiğimiz otellere göz atıp tatilinizi planlamaya şimdiden başlayabilirsiniz.Agoda.com’a ulaşmak ve otel promosyonlarımızdan haberdar olabilmek için bizi Facebook sayfamızdan beğenebilir ya da Google+, Instagram, Pinterest üzerinden takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder