25 Mayıs 2014 Pazar

2014 MÜKEMMELİK ÖDÜLÜ RAMADA RESORT BODRUM SEÇİLDİ

     

Ramada Resort Bodrum, 2014 TRIPADVISOR MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ.Dünyanın En Büyük Seyahat Sitesindeki Gezgin Değerlendirmeleri Sonucunda En İyi Performanslı Otel Seçilmiştir

TRIPADVISOR tarafından  21.05.2014  Tarihi itibari ile  Ramada Resort Bodrum Mükemmellik Sertifikası ödülü aldığını duyurmuştur. Konuk ağırlamada mükemmel hizmeti onurlandıran bu ödül yalnızca, TripAdvisor'da her zaman ayırt edici gezgin yorumları alan kuruluşlara verilmekte ve küresel ölçekte bunu başaran işletmeleri kapsamaktadır. Mükemmellik Sertifikası alan kuruluşlar, tüm dünyadan seçilmekte olup web sitesinde listelenen işletmeler arasında üst seviyede yer almaktadır.

“TripAdvisor for Business Başkanı Marc Charron şöyle diyor: “TripAdvisor, sürekli olarak mükemmel düzeyde hizmet sunan olağanüstü konuk ağırlama işletmelerini onurlandırmaktan memnuniyet duymaktadır. “Mükemmellik Sertifikası ödülü, en önemli kişilerin, yani müşterilerin geri bildirimlerini temel alarak tüm dünyadan en iyi performans gösteren kuruluşlara hak ettikleri itibarı sağlamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder