22 Mart 2014 Cumartesi

ÜNLÜ MÜZİSYEN İDİL BİRET PERA PALACE HOTEL JUMEIRAH’DA


İstanbul’un kültür sanat hayatının vazgeçilmez parçası Pera Palace Hotel Jumeirah her ay düzenlediği etkinliklere 25 Mart Çarşamba günü bir yenisini daha ekliyor. Andante dergisiyle işbirliği yapan otel, klasik müziğin ülkemizdeki ve dünyadaki önemli isimlerini Orient Bar’da misafirleri ile buluşturmayı hedefliyor. İlk konuk ise ünlü piyanist İdil Biret.

Andante dergisi Genel Yayın Yönetmeni Serhan Bali’nin moderatör olarak katılacağı etkinliklerde, her ay belirlenecek başlıklar üzerinden klasik müzik tarihi, besteciler, akımlar, dönemsel olarak ön plana çıkan müzik aletleri gibi konularda bilgiler paylaşılırken, konuk sanatçılar da verecekleri mini konserle söyleşiye renk katacaklar.

İdil Biret Soruları Cevaplayacak
25 Mart Çarşamba günü saat 15.00-17.00 arasında Orient Bar’da gerçekleştirilecek ilk etkinliğin ilk konukları ise genç sanatçılar ve ünlü müzisyen İdil Biret… Serhan Bali ile yaşamı, sanatı, kayıtları, son dönem müzik çalışmaları hakkında sohbet edecek olan Biret, misafirlerin de sorularını yanıtlayacak, kitap ve CD’lerini imzalayacak.
Pera Palace’ın tarihi atmosferinde ücretsiz olarak düzenlenen bu etkinlikler sırasında çay ve kahve servisi Pera Palace Hotel Jumeirah’nın ikramı… Bu müzik ziyafetini kaçırmamak için rezervasyon yaptırmanızı öneririz. (0212 377 40 00)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder