27 Mart 2014 Perşembe

SSC Tur 9’uncu yılını kutladı

SSC Tur 9’uncu Yılını çalışanları ve iştirakçileri ile birlikte kutladı



SSC Tur  Moda Spor Kulübü’nde düzenlediği gece ile 9’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı.
Salih-Sinan Coşkun kardeşlerin isim ve soyadlarını marka yaparak 2005 yılında kurduğu SSC Tur, 9’uncu yılını Moda Spor Kulübü'nde düzenlediği gece ile kutladı.


Gecede bir konuşma yapan SSC Tur Genel Müdürü Salih Coşkun,9 yıl önce kurdukları SSC Tur  artık çalışanları ile büyümeye devam ediyor.



SSC Tur Ceo’su Salih Çoskun 9 yıl önce 5 kişi ile başladığımız şirketimiz şimdi 170 personele ulaştı. SSC Tur, ihtiyacınız olan tüm tatil fırsatlarını en uygun fiyatlarla ve farklı alternatiflerle sunuyor.2013 yılında Alo bilet hattı ile 1200 kişiyi bilet sattık. 


Bu seneki hedefimiz 5 milyon olacak. İnternet üzerinden yapmak istediğiniz tüm otel, uçak ya da tur rezervasyonlarınızı sık alobilet hattımızdan gerçekleştirebilir, erken rezervasyon haberlerini, son dakika fırsatlarını ve çok özel indirimleri inceleyebilirsiniz. Bizler bu çalışmalarımızla tatil keyfini en üst seviyeye çıkarıp herkese yaşatmak istiyoruz'' dedi.


Bizler  bugünlere gelirken yanımızda olan dostlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Bugünlere bizleri getiren Annem ve Babam da bu salonda onlara da sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Biz burada 9. Yılımızı kutlarken aramızda doğum günü olan dostlarımızda bulunuyor onlarında doğum günleri kutlu olsun dedi.


 Doğum günü olan dostların pastaları kesilirken SSC Tur Ceo’su Salih Çoskun  kardeşi Sinan Çoşkun  ile 9’uncu yıl pastasını kestiler. Pasta kesiminden sonra şimdi salon sizin müzik var eğlence var bugün sizin gününüz eğlenmenize bakın dedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder