18 Mart 2014 Salı

Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel Chaine Des Rotisseurs üyelerini ağırladı



Mutfak sanatları ve yemek kültürünün en köklü derneklerinden Chaine Des Rotisseurs’un Gala Yemeği Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel’de Gerçekleşti. 1950 yılında Paris’te kurularak dünyaya yayılan Chaine Des Rotisseurs uluslararası bir gastronomi kulübü olup, iyi yemeğin korunması ve sofra zevklerinin yaşatılması amacıyla faaliyet göstermektedir. Dernek bu yıl düzenlenen gala yemeğini Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel Genel Müdürü Anıl Boydaş Tınaz ve Chaine Des Rotisseurs Türkiye Başkanı Mohamed Hammam ev sahipliğinde Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel’de gerçekleştirdi.


Otelin eşsiz eski İstanbul manzarasına sahip roof salonunda düzenlenen kokteylin ardından Balo Salonu’nda gerçekleştirilen akşam yemeğinde konuklara, Otel’in deneyimli Amerikalı Şefi Manuel Evan Sotomayor önderliğinde hazırlanan lezzetler özel şaraplar eşliğinde sunuldu.


Latin Amerika mutfağının en güzel örneklerinin servis edildiği gala yemeğine iş ve turizm dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra otel genel müdür ve yöneticileri de katıldı. Gecenin sonunda Chaine Des Rotisseurs Türkiye Başkanı Mohamed Hammam tüm Mutfak, Servis ve Otel çalışanlarını bu özel gece için tebrik etti.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder