24 Mart 2014 Pazartesi

KUTUDA YEMEK MODASI

Ünlüler adrese teslim sağlıklı hazır yemekleri tercih ediyor

Dünyada da Türkiye’de çok sayıda ünlü kilo vermek ve formunu korumak için adrese teslim sağlıklı hazır yemekleri tercih ediyor. 3 saatte bir yemek alan da var sadece cildi güzelleştiren mönüleri tercih eden de. Ünlüler ‘kutusundan’ ne çıkarsa onu yiyerek formda kalıyor


Enerji verip cildi güzelleştiriyor
Food Matters (New York, ABD): Daha çok cildi faydalı ve enerji veren mönüler hazırlıyorlar. Müdavimleri Kevin Costner ve Steven Tyler. Günlük mönü fiyatı 110-150 dolar.

3 saatte 1 yemek gönderiyorlar
Sunfare (Los Angeles, ABD): Kişinin metabolizmasına göre 3 saatte bir 300 kalorilik yemek gönderiyorlar. Müdavimleri Mark Wahlberg, Eva Longoria ve Kim Kardashian. Fiyatlar 25-72 dolar arasında.

Diyet reçetesine göre yemek:
Z.E.N Foods (Güney California, ABD): Kişinin diyetisyeninin ya da yaşam koçunun hazırladığı diyet listesindaki yemekleri gönderiyorlar. Müdavimleri arasında Zac Efron da var. Fiyatlar 40-125 dolar arasında.
Sevdiğini ye:

Fresh Diet (Los Angeles, ABD):  Siz sevdiğiniz ve istediğiniz malzemeleri söylüyorsunuz. Onlar sizin için hazırlıyor. Kate Beckinsale düzenli olarak yemeklerini buradan sipariş veriyor. Fiyatlar 25-65 dolar arasında değişiyor.

SkyMeals (Güney California, ABD): Genellikle yolculuğa çıkacak kişiler için havaalanlarına ve setlere servis yapıyorlar. Mönüleri ağırlıklı sebze yemeklerinden oluşuyor. 22-30 dolar arasında. Carmen Electra’nın favorisi.

Rawvolution (ABD): Haftada 1-3 kutu organik, vegan ve çiğ yemekler gönderiyorlar. Kutusu 100 dolar. Cher ve Susan Sarandon ilerleyen yaşlarına rağmen güzelliklerini sağlıklı beslenmeye borçlu.

Spor salonuna bile getiriyorlar
Rafinera İstanbul: Sisteme göre diyetisyen hedefe göre kişinin alması gereken günlük kaloriyi hesaplıyor. Ardından karbonhidrat, protein, ve yağ hesaplamalarına uygun 3 ana ve 2 ara öğünden oluşan 1100, 1500 kalorilik sağlıklı mönü istenilen adrese (Bu iş yerinizde olabilir, gittiğiniz spor salonu da) teslim ediliyor. Seda Sayan, Gamze Karaman, Berksan, Ece Erken müdavimleri arasında. Fiyatlar 22-39 TL arasında değişiyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder