29 Mart 2014 Cumartesi

HYATT REGENCY İSTANBUL ATAKÖY’ÜN GENEL MÜDÜRÜ STEFAN RADSTROM OLDU


Ataköy sahil şeridinde inşa edilen Hyatt Regency Istanbul Atakoy, Tavros’un Türkiye’deki en büyük yatırımıdır. İstanbul’un en gözde sahillerinden birinde yer alacak olan otel, Hyatt International Grubu Regency markasıyla işletilecektir.


Uluslararası projelere imza atmış olan Hasan Sökmen’in Zafer Tanrıçası Nike’tan esinlenerek tasarladığı otel, İstanbul’un mimari estetiğinin en önemli parçalarından biri olmaya aday durumdadır. Otelin iç tasarımı ise Hyatt otel projelerinde çalışmış olan GA Design International’a aittir.


68.000 m²’lik inşaat alanı ve 287 odası ile çeşitli alternatifleri barındıran otelde, 38 m²’den 296 m²’ye kadar farklı büyüklüklerde, standarttan kral dairesine kadar değişik konforlarda odalar yer almaktadır. 10 adet toplantı ve konferans salonu, 1000 m²’lik kolonsuz üçe bölünebilen balo salonu, 1200 m²’lik SPA, iki restoran ve barlarının yanı sıra 13 katlı bir Residence’ı da içermektedir. İstanbul’un eşsiz manzarasının keyfini sonuna kadar çıkaracağınız roof’u ve roofbar’ıyla da Hyatt Regency Istanbul Atakoy arasında olacaktır.


Ruhunuza işleyen estetiğinin yanı sıra Atatürk Havalimanı ve CNR Uluslararası Fuar Merkezi’ne yakınlığı, Ataköy Marina’nın yanında yer alması ve önemli alışveriş merkezlerini etrafında barındırması, Kapalıçarşı, tarihi yarımada, Sultanahmet gibi şehrin önemli turistik merkezlerine sadece 15 dakika yakınlıkta yer alması ile de şehir merkezinin karmaşasından uzak ama şehirden de kopmayan bir konaklama imkânı sunmaktadır.


Konforu deniz kıyısında yaşamak isteyenler için “Hyatt Regency Istanbul Atakoy” oteli İstanbul’un yeni simgelerinden biri olacaktır.





Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün Genel Müdürü, sektörün tecrübeli isimlerinden Stefan Radstrom oldu
1971 yılında İsviçre’de doğan Radstrom, Cornell Üniversitesi’nden Konaklama İşletmeciliği alanında sertifika aldı. Hyatt Regency İstanbul Ataköy’deki görevinden önce 2007 ile 2014 yılları arasında Goa, Hindistan (Grand Hyatt Goa), ve Katar (Grand Hyatt Doha) Otellerinde Genel Müdür olarak görev yaptı.

Kariyer hayatına 1991 yılında Rusya, St. Petersburg’daki Grand Hotel Europe’ta açılış öncesi ekip üyesi olarak başlayan Stefan Radstrom, birçok uluslararası otel zincirinde görev aldı. 1996 yılına kadar Norveç, Oslo’daki Radisson SAS Plaza Hotel’de Konferans ve Banket Müdürü olan Radsrom, 1996 ve 1999 yılları arasında ise Rusya, Nakabino’da yer alan Le Meridien Moscow Country Club’ta ‘Odalar Bölümü Müdürü’ olarak görev yaptı.

1999 ve 2000 yılları arasında Polonya, Varşova’daki Le Royal Meridien Bristol’de Ön Büro Müdürü ve Eğitmeni olarak görev yapan Radstrom, 2000 ile 2001’de Macaristan, Budapeşte’deki Le Meridien Budapest’te Operasyon Direktörü olarak görev yaptı. 2001 ile 2003 tarihleri arasında Catering ve Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü ve sahibi oldu. Stefan Radstrom, 2003 ve 2007 yılları arasında Rusya, Moskova The Moscow City Golf Club ve Polonya Varşova’da bulunan Hotel Le Regina’da Genel Müdürlük görevinde bulundu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder