20 Mart 2014 Perşembe

ETIHAD HAVAYOLLARI UZUN UÇUŞLARDA UYKUNUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİYOR


Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, uzun uçuşlarda uykunun önemine dikkat çekmek amacıyla oluşturduğu yeni programını tanıttı.Yeni programı için 2012 yılından bu yana alanında uzman Amerikan Psikiyatri ve Nöroloji Merkezi (ACPN) ile çalışan Etihad Havayolları, konukların uçuş sırasında ihtiyaç duydukları uykuyu uyuyabilmeleri için kapsamlı bir program hazırladı.


Programın bir parçası olarak Etihad Havayolları’nın Diamond First Class kabininde tamamen doğal ürünlerden üretilen COCO-MAT yatakları olacak. Vücut ısısı ve şekliyle uyumlu olan bu yataklar dünyadaki havayolu şirketleri arasında yalnızca Etihad Havayolları tarafından kullanılıyor. Heather Grey uyku tulumları, yastık esansları, nabız noktasına sürülen yağlar, Le Labo marka tuvalet takımlarından oluşan paket First Class uyku kitinde bulunuyor. Üstün kalitede üretilen battaniye ve yastık gibi uyku gereçleri ise Pearl Business Class ve Coral Economy Class’ta konukların hizmetine sunuluyor.

Etihad Havayolları tüm uçuş sınıflarında konuklarına kabin sesini en aza indirmeyi amaçlayan özel kulaklıklar veriyor. Ayrıca yüksek ışıktan korunmak için tüm kabinlerde duruma göre ayarlanan ışıklandırma sistemleri bulunuyor. Uyku öncesinde konukları rahatlamak için tüm uçuş kabinlerinde sıcak çikolata ve bitki çayları servis ediliyor. Diamond First Class’ta ise halihazırda bulunan tüm içecek seçeneklerine ek olarak papatya çayı ve malt içkiler de hizmete sunuluyor. Etihad Havayolları’nın Uyku Programı ile ilgili detaylı bilgiye www.etihad.com/comfortzone adresinden, uçuş sırasında uyku sağlığı ve hijyeni ile ilgili bilgilere ise Etihad Havayolları ve ACPN’in beraber geliştirdiği www.sleeplabuae.com sitesinden ulaşılabiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder