24 Mart 2014 Pazartesi

Dedeman Oskemen Tavros Oteli 25 milyon Euroluk bir yatırımla gerçekleşti


Dedeman Oskemen Tavros Oteli’nin ön açılışı gerçekleşti


Türkiye, Rusya, Özbekistan ve Kazakistan’da yatırımları bulunan Tavros; Kazakistan’ın kuzey doğusunda yer alan ve bölgenin ticaret duraklarından biri olan Oskemen’de önemli bir otel yatırımı gerçekleştirdi.


Dedeman Oskemen Tavros Oteli’nin ön açılışı Eyalet Valisi Berdibek Saparbaev, Tavros Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Celaloğulları, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rostislav Gurevich, İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya ve Dedeman Yönetim ekibi   katılımıyla gerçekleşti.  Tavros Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya, “Kazakistan’ın gelişen bölgesi Oskemen’de 25 milyon Euroluk bir yatırım gerçekleştirdik. Bugün bölgenin ve şehrin en güzel noktasında İrtiş Nehri kıyısında ilk 5 yıldızlı oteli açacağız. Oskemen, sanayinin ve ticaretin geliştiği bir bölge ve her geçen gün Türkiye’den de yeni yatırımlar almaya başladı.


Otelin yapımına geçen yıl başladık, bölgenin potansiyelini de göz önünde bulundurarak hızlı bir şekilde tamamladık. İşletmesi noktasında da Dedeman ile işbirliği gerçekleştirdik. Dedeman Oskemen Tavros, bölgede uluslararası standartlarda konaklama ihtiyacına cevap verecek. Bölgenin de potansiyelini göz önünde tutarak yapmış olduğumuz yatırımın geri dönüşünü 10 yılda almayı planlıyoruz. Dedeman Oskemen Tavros yatırımının yanı sıra Hyatt Regency Almaty için 70 Milyon Euro, Alışveriş Merkezi, ofis ve konutlardan oluşacak Karma Proje için 30 Milyon Euro olmak üzere Kazakistan’da toplam 125 Milyon Euroluk yatırım gerçekleştireceğiz. ” dedi.


Dedeman Oskemen Tavros Genel Müdürü M.Nuri Avşarer  ise Geleneksel Dedeman Misafirperverliği’ni Oskemen’e taşımanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Dedeman Oskemen Tavros’ta; İrtish nehri manzaralı 55 standart, 64 deluxe, 5 Apart  8 suit ve Kral Dairesi olmak üzere toplam 133 oda bulunuyor. Otelde gün boyu değişik lezzetlerin sunulduğu muhteşem Altay Dağları ve Irtısh Nehri manzaralı Opera Cafe, Lobby Lounge & Bar, toplantı ve davet organizasyonları için düşünülmüş modern donanımlı salonlar mevcut. Fitness ve Spa Merkezi bünyesinde ise bay ve bayan güzellik salonu, Türk hamamı, sauna, masaj terapileri ve pilates odası bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder