22 Mart 2014 Cumartesi

Coral Travel’dan Paskalya Bayramı’na özel çok uygun fiyatlarla Avrupa Seyahati fırsatı!

Hristiyan dünyasının Noel’den sonraki en önemli günü olarak kabul edilen  Paskalya Bayramı, fırsat niteliğindeki tur fiyatlarıyla tatil severlerden yoğun ilgi görüyor. Coral Travel & ODEON Tours Paskalya fırsatını değerlendirmek isteyen tatil severlere 329 €’dan itibaren Avrupa turu imkanı sunuyor.

Hıristiyan dünyasının Noel’den sonraki en önemli bayramı olarak kabul edilen Paskalya, Avrupa’ya uygun fiyatlarla gitmek isteyen tatilseverlere yılın en önemli fırsatını sunuyor. Özellikle İtalyanlar ve İspanyollar, İsa’nın yeniden dirilişinin kutlandığı 4 günlük bayram tatili için Türkiye’yi tercih ediyor. Bu dönemde Türkiye’ye gelen uçak sayısında büyük artış yaşanıyor. “Dönüş uçuşlarının boş kalmaması için daha uygun fiyatlarla sunulması, bize hesaplı turlar organize etme şansı veriyor” diyen Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘İndirimli uçak biletleri tur fiyatlandırmamıza yansıyor. Kış mevsiminin soğuğu ve karanlık günlerinden sonra, Mart ayı sonundan Nisan sonuna kadar olan Paskalya Dönemi, fırsat niteliğindeki fiyatlarımızla tatilcilerden yoğun ilgi görüyor.”

Yılın en cazip fiyatları
Kamçı, fiyatlardaki düşüşle ilgili şu bilgileri verdi; “Destinasyonlara göre farklılık gösterse de Paskalya Bayramı sayesinde misafirlerimize yaklaşık 100-150 Avro daha düşük fiyattan tur satın alma imkânı sunuyoruz. Bu dönemde dört destinasyona çok hesaplı turlar gerçekleştiriyoruz. Paskalya turları kapsamında tatilseverleri Venedik, Roma, Amalfi & Sorento ve Barselona’ya götürüyoruz.’’
Paskalya döneminde Venedik bir başka
Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, Paskalya dönemi için hazırladıkları turlardan 18 Nisan & 01 Mayıs hareketli üç gece dört gün süreli ve özel havayolları seferi ile gerçekleştirilecek olan Venedik turunu 3 veya 4 yıldızlı oda kahvaltı konaklamalı otel seçenekleriyle sunduklarını ve bu turun bedelinin 369 €’dan başladığını bildirdi. Gondol Turları, Çan Kulesi, Dodge Sarayı ve karakteristik mimariye sahip sokaklarıyla her dönemin gözde tatil destinasyonu olan Venedik, Coral Travel & ODEON Tours’un heyecanla beklenen avantajlı Paskalya dönemi fiyatlarıyla tatilseverlerle buluşuyor.

Vatikan, Colosseum ve ünlü meydanları ile Roma  sizi çağırıyor
 Özellikle bahar aylarında gezmek için oldukça ideal olan Roma şehri; sokak festivalleri, her türlü müzik zevkine hitap eden barları ile eğlence isteyenler için oldukça fazla alternatif sunuyor. 3 veya 4 yıldızlı otellerde 3 gece 4 gün oda kahvaltı konaklama sunan özel havayolları ile gerçekleştirilecek 18 Nisan & 01 Mayıs hareket tarihli Roma turu 389 €’dan başlayan fiyatlarla tatilseverlere sunuluyor.

Klasik İtalya destinasyonlarının dışına çıkmak için Amalfi Kıyıları & Sorento Turu
İtalya ve Avrupa’nın en zenginlerinin yaşadığı ve villalarının bulunduğu Hollywood filmlerine konu olmuş cennet ada Capri’nin gezilebileceği Amalfi Kıyıları & Sorento Turu, Coral Travel &ODEON Tours’un sunduğu başka bir Paskalya dönemi yurt dışı fırsatı. Kamçı, “Amalfi Kıyıları & Sorento Turu Vezüv yanardağının yerle bir ettiği, şimdi açık müze olan ve dünyanın en önemli antik şehirlerinin başında gelen Pompei’yi de görme imkanı sunuyor. Deniziyle, eşsiz manzaralarıyla, misafirperverliği ile dünyaca ünlü Amalfi kıyıları tatilseverlerin gözde destinasyonları arasında yer alıyor’’ dedi. 18 Nisan ve 1 Mayıs çıkışlı Amalfi Kıyıları & Sorento Turu, 329 €’dan başlayan fiyatlarla tatil severlere sunuluyor.

Paskalya'da 4 gece 5 gün boyunca harika bir Barcelona turu sizi bekliyor!
İtalya destinasyonlarının haricinde İspanya için de tur programlarının olduğunu ifade eden Kamçı, 17 Nisan’da 3 veya 4 yıldızlı otellerde 4 gece 5 gün oda/ continental kahvaltı konaklamalı, Atlasjet havayolları özel seferi ile gerçekleştirilecek olan Barcelona turunun fiyatının ise sadece 369 € ‘dan başladığını kaydetti. Coral Travel & ODEON Tours Barcelona Turu ile Gaudi ismiyle özdeşleşmiş şehirde mimarın yarattığı yapıları, alternatif olarak Barselona’nın kuzeyinde Fransa ve İspanya sınırında bulunan Andora’da alışveriş yapma ya da Figueras Gezisi ile Salvador Dali’nin müze evinin bulunduğu kasabayı ve evini görebilme imkanı sunuyor.

Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Coral Travel & ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.coraltatil.com & www.odeontatil.com  adresine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder