22 Mart 2014 Cumartesi

Bahar geldi, kısa tatiller sezonu açıldı!




Kışın ardından gelen bahar ayları, kısa tatil fikirleriyle canlılık getiriyor! Hemenkiralik.com’daki cazip konaklama seçenekleri ile şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğayla iç içe olabileceğiniz hafta sonu gezileri planlayın, yaz gelmeden kısa tatillerle kendinizi ödüllendirin!

Baharın kendini hissettirdiği bugünlerde, kışın ağırlığından kurtulmanın en iyi yolu kısa bir hafta sonu tatili! Yaşadığınız şehrin yakınlarında, evinizin rahatlığında 2-3 günlük bir tatile ne dersiniz? “Kısa süreli konaklama” hizmeti sunan Hemenkiralik.com, 64 ülkede, 537 şehirde daire, villa, köşk, müstakil ev gibi farklı konaklama mekanları ile tatil kaçamağı yapmak isteyen herkese uygun bütçeli tatil ve konaklama fırsatı sunuyor!

Hafta sonları sıklıkla tercih edilen Maşukiye, Ağva, Silivri, Adalar gibi yakın mesafede bulunan ve doğayla iç içe vakit geçirebileceğiniz bölgelerde, Hemenkiralik.com fırsatlarıyla 120 TL’den başlayan fiyatlarla konaklamak mümkün olabiliyor.

İstanbul’a yakın bir cennet: Maşukiye
Bahar aylarında doğanın uyanışına en yakından tanıklık edebileceğiniz cennet köşelerden Maşukiye, Sapanca Gölü’nün kıyısında, Kartepe’nin eteklerinde yer alıyor. Dört mevsimi bir arada yaşayabileceğiniz ve İstanbul’dan yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculukla ulaşabileceğiniz Maşukiye’de Hemenkiralik.com ile kiralayabileceğiniz ve üç kişiye kadar birlikte kalabileceğiniz konforlu bir evde geceliği yalnızca 300 TL’ye huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz!

Trakya’nın incisi İğneada!
Hafta sonu tatillerinin en gözde mekanlarından biri de İğneada! Muhteşem doğası, huzurlu deniz manzarası ve eşsiz deniz ürünleriyle şehre hem bu kadar yakın hem de şehir hayatından bu kadar uzak olabileceğiniz nadir cennet köşelerden İğneada’da birkaç gün geçirmeye ne dersiniz? Denize 5 dakika mesafede, tüm beyaz eşyası bulunan huzurlu bir dairede geçireceğiniz birkaç günün size ne kadar iyi geleceğine inanamayacaksınız! Geceliği 100 TL’den üç kişinin kalmasına uygun bu ev, İğneada’da sizleri bekliyor!

Trafiksiz tatil keyfi Büyükada’da!
Tatilde trafik hengamesinden tümüyle kurtulmak, hem şehrin yakınında olmak hem de sessizliği dinlemek için Büyükada’nın muhteşem doğası sizi bekliyor! Burada göz alıcı yapıları ve birbirinden cazip restoranları keşfe çıkmak size çok iyi gelecek! Hemenkiralik.com’dan seçeceğiniz, doğanın kalbindeki rahat ve konforlu bir evde yalnızca 345 TL’ye kalmak için vakit kaybetmeden Hemenkiralik.com’a gelin!HemenKiralik.com’da kısa tatiller için ideal olan yüzlerce ev seçeneği bulunuyor.Daha fazla seçenek için: www.hemenkiralik.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder