22 Mart 2014 Cumartesi

25 METREKARELİK OFİSTEN TÜRKİYE’NİN LİDER TUR OPERATÖRLÜĞÜNE



İstanbul’da 1985 yılında 25 metrekarelik köhne bir ofiste kurulan ANI Tur, geçen 29 yıllık süreçte Türkiye’nin lider tur operatörlerinden biri haline geldi.ANI Tur Yönetim Kurulu Başkanı Çilsal: ‘’Bugünlere gelmek için çok çalıştık. Büyük bir takım ve bir aile olmanın gücüyle yeni yatırımlara cesaret ediyoruz’’

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin başarı hikayeleri, genç nesillere örnek oluyor. Istanbul'da 1985 yılında kurulan Anı Tur da geride bıraktığı başarılı geçmişiyle kendisine gıptayla baktırıyor. 25 metrekarelik köhne bir ofiste iş hayatına merhaba diyen Anı Tur, Türkiye'nin en büyük tur operatörü olarak 90 milyonluk yatırımla yapacağı beş yıldızlı 4 otel yatırımıyla sektöre nitelikli yatak desteği de sağlayacak.
sırtlıyor.

 Türkiye'de her geçen gün daha fazla yıldızı parlayan turizm sektörü, kaliteli turlarla ülkenin referanslarını güçlendiriyor. Tur operatörleri içerisinde devleşen Anı Tur, kaliteli hizmet anlayışını turizmin daha henüz bilinmediği 1985 yılından itibaren sürdürüyor.
Genç nesillere örnek olabilecek nitelikte başarı öyküsü yazan Anı Tur’un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, 1985 yılında 25 metrekarelik köhne bir ofiste kurulan şirketlerinin bugün Türkiye’nin lider Tur Operatörlerinden biri haline geldiğini söyledi.

Bu seviyelere gelebilmek için çok çalıştıklarını anlatan Çilsal, "Çok çalışırken vazgeçmediğimiz tek bir unsur vardı, o da kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti. Müşterinin yerine kendinizi koyup, misafirlerinize kendi evlerinde gibi rahat ettirebilirseniz, en iyi referansınız tıpkı bizdeki gibi müşterileriniz oluyor ve bu da başarıyı, büyümeyi kaçınılmaz kılıyor" dedi.

Anı Tur'un özel tasarlanmış binalarda, yüksek kaliteli teknolojik altyapı ile 1700 acenta ve  yaklaşık 2500 kişilik büyük bir sile olduklarını dile getiren Çilsal, şöyle konuştu:
"Büyüme, gelişme, daha fazla müşteriye ulaşma ve ailemizi genişletmek artık bizim için kaçınılmaz. Bu bilinçle yeni yatırımlara cesaret ediyoruz. Öyle ki önümüzdeki süreçte Didim’de 300, Safranbolu’da 250, Trabzon’da 150, İstanbul’da 90 kişi olmak üzere, konaklama sektöründe de yaklaşık 1000 kişiyi istihdam edeceğiz. “

-Kış turizminde gerileme-
Hava şartları dolayısıyla bu yıl kış turizmi hedeflerinde %35 geride olduklarını belirten Çilsal, “ Anı Tur yıllık 300 bin turist ağırlıyor. Türkiye genelinde 2023 yılı turizm hedefi olarak belirtilen 50 milyon turist, 50 milyar dolar ciroya ulaşılması çok zor. Mısırlı bir iş adamının Almanya’daki tur operatörlerinden birine yatırım yaparak ortaklık kurduğunu görüyoruz. Bu hedeflere ulaşabilmek için  yatırımcılarımızın Türkiye’ye en çok turist gönderen Almanya ve Rusya’nın markalaşmış tur operatörlerine yatırım yapmaları ve işbirliği içinde olmaları gerekiyor.” Diye konuştu.

-Anı Tur yatırımlarla büyüyor-
Otel yatırımlarına ağırlık veren Anı Tur, Trabzon, Safranbolu, İstanbul Fındıkzade ve Didim Altınkum'da 5 yıldızlı 4 otel açacak.  Sektörde 29. yılını dolduran firmanın hedefi,  2023'e kadar otel sayısını 25'e çıkarmak.
Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, şöyle konuştu:
“Didim Altınkum’da Aurum Tatil Köyü’nün açılışı 25 Mayıs 2014 te yapılacak. Aurum 356 oda ve 1050 yatak kapasitesi ile Didim’de ihtiyaç duyulan aile konseptine uygun, 70 dönüm arazi içinde yemyeşil bir tatil beldesi. Şu anda Anı Tur tarafından erken rezervasyonla Aurum’un 2014 sezonu için % 40 ının satışı yapıldı.”

Haziran ayında Trabzonda 270 odalı ve 680 yatak kapasiteli otelimizin açılışını yapacaklarını söyleyen Çilsal,  117 Oda ve 300 yatak kapasiteli İstanbul Fındıkzade ve  279 Oda, 680 yatak kapasiteli Safranbolu’daki otellerinin 2015’te açılacağını belirtti.Veli Çilsal, otellerin işletmesiyle ilgili, "Didim ve Trabzon'daki otellerimizin işletmesi Anı Tur bünyesinde kurduğumuz Maksimum Otelcilik tarafından yürütülecek. İstanbul ve Safranbolu'daki otellerimiz için Hilton ya da Radisson ile çalışmayı planlıyoruz." dedi. Çilsal, müşteriye %30 indirimle sunulan fırsatlardan dolayı satışların daha çok online yapıldığını ve bu sebeple teknolojik altyapılarını güçlendirdiklerini, bunun için 4 milyon TL'lik bütçe ayırdıklarını belirtti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder